SoulWay

Utazások a világ és a lélek körül

Utak


PERU

P-e-r-u1920
Szakrális utazás Peruba

MEXIKÓ

mexiko2-1
Szakrális utazás Mexikóba

Miért szervezünk spirituális utakat?

jaime-1

Jaime

"Az európai emberek, akik részt vettek klasszikus dél-amerikai utazásokon, többnyire olyan utakon voltak, ahol nem élték át aktívan a hely hagyományait, szellemiségét, az andoki világképet. Olyan utazások ezek, amiben egy film nézői voltak, de kimaradtak az igazi csodából. Ez a „csodavilág” soha nincs elrejtve, készen áll a megtapasztalásra, belemerülésre. Az általam vezetett utak során minden résztvevő rátalál a saját belső békéjére, és a mindennapi akadályokat, hazatérés után is, hatékonyan tudja átlépni. A 2 hetes utazás során a Lélek, a test és az elme is megerősödik, fejlődik folyamatosan. Ez a fejlődés nem ér véget a hazatéréssel, hanem akár éveken keresztül, észrevétlenül folytatódik."
Gabriella

Gabriella

"Az egyéni kezelések, tanácsadások mindig ugyan abban a környezetben történnek, általában egy kényelmes, meleg helyiségben. Ez valójában egy !komfort zóna, és minden komfortzóna egy kereten belül tartja a fejlődést. A spirituális utazások pontosan ebből mozdítanak ki. Nevezhetnénk elvonulásnak, mély tanfolyamoknak is ezeket az utazásokat. Általában a több évig tartó önismereti tanfolyamok, technikák lassú fejlődést hoznak. Ezért születtek meg ezek az utak, melyek a legnagyobb fejlődést indítják be, rövid időn belül."

A 2 hét alatt meglátogatjuk a nevezetességeket, szent helyeket, erőközpontokat, és ezeket használjuk helyszínként, a szertartásokhoz, technikákhoz, és az önismereti folyamatokhoz.

peru-2-e1679920744632

MIÉRT VÁLASZD A SPIRITUÁLIS UTAKAT?

Biztosan sokszor kirándultál már, esetleg sok hosszabb utazáson is részt vettél. Lehet, hogy “csak” utaztál és közben nem is igazán figyeltél magadra? Nem figyelted, csak megélted az eseményeket?

Az utazás az önismeret leggyorsabb módja, hiszen minden országban, minden kultúrában egy teljesen más arcodat ismerheted meg. A csoportok és a helyszínek változnak, és azt gondolhatod, hogy te vagy az állandó ebben a felállításban. Az univerzum, az utazások, az elvonulások segítségével mutatja meg neked, mennyire sokszínűek a reakcióid. Milyen helyzetben melyik Éned, melyik tanult vagy ösztönös mintád bújik elő, vagy esetleg robban be a helyzetbe. Az egyik leggyorsabb és legmélyebb változásokat elindító folyamat, ez. Természetesen ott leszünk veled, segítünk, hogy a legcsodásabb utazásban legyen részed.

Merülj el önmagadban, emelkedj önmagad fölé és ismerd meg a szárnyalás lehetőségét!

Miért válassz bennünket?

A nyugati gondolkodás és a sámánizmus találkozása kíséri végig ezt a 14 napos utazást. Az andoki szent növények és a Lélek legfinomabb rezgéseinek összekapcsolódása jellemzi az önismeretet az utazásunk alatt. Természetesen, ez a hazatérés után is élő kapcsolatként marad meg bennünk.

Csodálatos lehetőség, hogy az andoki világképet, a gondolkodást és a mindennapi kötődést Föld Anyához, Pacha Mama-hoz, egy magyarul beszélő perui sámán, gyógyító, Jaime Caso Villavicencio fogja nekünk átadni, aki úgy a perui, mint az európai gondolkodást jól ismeri. Az általa vezetett szertartások során önmagunk legbensőbb csodája nyílik meg, és válik elérhetővé a mindennapi létezés során. Mély kapcsolódás ez önmagunkkal.

A nyugati világkép és a Lélek útjának a közvetítője a csoport másik segítője, Várdai Gabriella. Ötvözi a kommunikációs tréneri technikákat és a LélekSegítő megközelítést, a rezgések világában.

A tapasztalás mindig egyéni, és ennek a csodának a rögzítéséhez, az itthoni mindennapokhoz nyújt kapaszkodókat. SoulCoach és !!Léleksegítő. Tolmács, úgy a fizikai szinten a többnyelvűség integrálásához, mint a tudatosítás folyamatában, a Lélek és az elme között.

Utazz velünk