Minunile lui Quetzal - Calea culorilor

Călătorie sacră în Mexic

29.octombrie-12.noiembrie.2023

3834 Euro/pers

O plimbare, o călătorie sau o excursie este întotdeauna creată cu intenția de a ne relaxa sau de a ne îndepărta de rutina vieții de zi cu zi. Vă invit să vă reîncărcați cu o experiență sublimă și puternică, în care puteți intra într-o stare vibrațională în care puteți experimenta strălucirea sublimă și subtilă a Mamei Pământ, a Universului și a tot ceea ce există. Conștiința este o chemare puternică pentru toate ființele umane.

Conform vechilor profeții indigene:

"Când vulturul nordic și condorul sudic zboară împreună, popoarele indigene unesc familia umană".

Calea Condorului este calea inimii, a intuiției și a feminității, calea Vulturului este calea minții, a industriei și a masculinității. Profețiile incașilor spun că acum, în această epocă în care vulturul nordic și condorul sudic zboară împreună, Pământul se va trezi. Vulturii nordici nu pot fi liberi fără condorii sudici.

Profeția spune că în următorii 500 de ani, începând cu 1990, va exista o oportunitate pentru vultur și condor să se unească, să zboare pe același cer și să aducă un nou nivel de conștiință pentru umanitate.

Vulturul și condorul au învățat să zboare împreună pe cer pentru a crea un nou nivel de conștiință pentru umanitate.

Condorul și Vulturul și-au unit lacrimile de la Jahanpacha (în cer) la Ucupacha (sub pământ). Din această uniune, s-a născut America Centrală. În această bucată de pământ a fost concentrată înțelepciunea lui Hana și Urin. Au apărut noi națiuni ai căror locuitori au fost capabili să creeze un pământ în mijlocul unui mare ocean și să-l transforme în America Centrală de astăzi.

America Centrală este tărâmul quetzalului, al treilea element, cel de legătură, care există alături de sa și condor.

Mexicul este tărâmul quetzalului, o lume a culorilor și a emoțiilor, un drum al râsului, al conexiunii și al deconectării.

În aceste 2 săptămâni vei experimenta bucuria interiorului tău și profunzimea conexiunii cu tine însuți.

Transformarea în această călătorie se întâmplă aproape imperceptibil, nu prin terapii clasice, ci prin cunoașterea locurilor și oamenilor din fiecare moment.

De ce să veniți în Mexic cu noi?


PENTRU A INCERCA, A GUSTA, A MIROSI, A CÂNTA, A DESENA

Toate acestea împreună, fiecare în ritmul său, dar conectați.

Pentru a descoperi coloritul personalității și al sufletului tău, minunile și multiplele sale nuanțe.

Scufundă-te, ridică-te și descoperă o nouă și intensă calitate a conexiunii cu forțele naturii. Ne permitem ca ființa noastră să ne impresioneze profund.

Se deschid porți, în jurul nostru și în interiorul nostru, pe care mai rar le experimentăm în Europa, în cele mai neobișnuite locuri și în cele mai neașteptate momente: în autobuz sau chiar în avion, la prânz sau la cină, în timpul unei conversații, în piețele centrale ale orașelor. Fiți deschiși să lăsați minunea să intre în fiecare moment.

Bucurați-vă din nou de conexiunea vie dintre sus și jos, nord și sud, pământ și cer, exterior și interior, Bucurați-vă din nou de culoarea de a fi conectat cu voi înșivă.

Insoțitorii


O călătorie prin suflet cu mirosuri, arome, culori și acompaniament șamanic, vindecător.

Gândirea occidentală se întâlnește cu șamanismul de-a lungul acestei călătorii de 14 zile.

Îmbinarea celor mai subtile vibrații ale plantelor sacre andine și ale Sufletului va caracteriza descoperirea de sine pe parcursul călătoriei noastre. Bineînțeles, aceasta va rămâne cu noi ca o conexiune vie după ce ne întoarcem acasă.


 

Vindecătorul peruvian: Jaime Caso Villavicencio

Este o ocazie minunată ca viziunea andină asupra lumii, gândirea și conexiunea zilnică cu Mama Pământ, Pacha Mama, să ne fie transmise de un șaman peruvian vorbitor de limbă maghiară, care cunoaște bine atât gândirea peruană, cât și cea europeană. În timpul ritualurilor pe care ea le conduce, cea mai profundă minune a noastră se deschide și devine disponibilă în existența noastră zilnică. O conexiune profundă cu noi înșine.

SoulCoach: Várdai Gabriella

https://gabriellavardai.com/despre-mine

Un alt facilitator al grupului, care combină tehnicile de coaching de comunicare și abordarea SoulCoach, în lumea vibrațiilor.

Experiența este întotdeauna individuală, iar ea oferă aici un mâner pentru a surprinde acest miracol în viața de zi cu zi.

În cazul unui grup multilingv, ea își asumă și rolul de interpretă.

La ce vă puteți aștepta

Miresme, ceremonii și multe altele

Programul


Ziua 1: Sosirea în Mexic (cină).

Sosire în Mexico City. Transfer la hotel. Cină la hotel (3 feluri de mâncare - băuturile nu sunt incluse). Cazare în Mexico City (3 nopți).

Ziua 2: Tur de oraș în Mexico City (mic dejun, cină).

Mic dejun. Vizităm Zocalo și apoi Palatul Național pentru a admira picturile murale ale lui Diego Rivera, unde putem urmări cele mai importante evenimente istorice din Mexic. Vom vedea ruinele Templului Aztec și Catedrala Metropolitană. De asemenea, vom vizita cartierul istoric Chapultepec, care găzduiește mai mulți artiști celebri. Întoarcere la hotel. Cină la hotel (3 feluri de mâncare - băuturile nu sunt incluse). Cazare în Mexico City.

Ziua 3: Mexico City - Piramidele Teotihuacan - Guadalupe (mic dejun, prânz).

Mic dejun. Excursie la situl arheologic de la Teotihuacan, orașul zeilor. Prânz tip bufet. Admirați impresionantele piramide ale Soarelui și Lunii; plimbare de-a lungul Bulevardului Morților; vizitați Palatul Fluturelui Quetzal și Templul Șarpelui cu Pene; Quetzalcoatl și atelierul de obsidian din cetate. Prânz (bufet, băuturile nu sunt incluse). Vizită la Bazilica din Guadalupe, unde puteți vedea imaginea originală a Fecioarei din Guadalupe. Întoarcere la hotel. Cazare în Mexico City.

Ziua 4: Mexico City - Cholula - Puebla - Oaxaca (mic dejun, prânz).

Mic dejun. Pe drumul spre Puebla, vom vedea vulcanii Popocatepetl și Ixtaccihuatl, mereu acoperiți de zăpadă. Vulcanii domină valea în care a fost construită Puebla de los Angeles; arhitectură colonială și un sit din patrimoniul mondial. Vom vedea vechile palate baroce, catedrala, Capela Rozariului cu altarul său de aur, piața artizanală, fabricile de onix etc. Vom vizita, de asemenea, complexul arheologic din Cholula, unde vom vedea tuneluri și o parte din piramida principală. Prânz tip bufet (băuturile nu sunt incluse). Transfer la hotelul din Oaxaca, aprox 5,5 ore. Cazare în Oaxaca (2 nopți).

Ziua 5: Oaxaca - Alban (mic dejun, prânz).

Mic dejun la hotel. Vizită la magnificul sit arheologic de la Monte Alban, unul dintre cele mai impresionante situri din Mexic, locuit de înțelepți, războinici și astronomi. La o altitudine de 1940 metri deasupra nivelului mării, acest sit este centrat pe o Gran Plaza înconjurată de palate, temple, sanctuare și morminte, care face parte din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. La întoarcerea în oraș, vom explora maiestuosul oraș Oaxaca, inclus în Patrimoniul Mondial Unesco, și vom vizita cele mai notabile monumente din perioada colonială: piața principală (Zócalo), Catedrala Santo Domingo, piața Benito Juarez, unde veți vedea, printre altele, mâncăruri delicioase, textile, ceramică și obiecte de artizanat din piele. Cazare în Oaxaca.

Ziua 6: Oaxaca - Tule - Mitla - Mitla - Tehuantepec (mic dejun, prânz).

Mic dejun la hotel. Dimineața vom vizita arborele Tule, cel mai longeviv ahuehuete din lume, vechi de peste 2000 de ani, cu o înălțime de 42 de metri și o circumferință a trunchiului de aproximativ 58 de metri. Apoi, vom vizita Mitla, cel mai important sit arheologic postclasic al religiei și culturii din Oaxaca și cel mai modern exemplu arhitectural din Mesoamerica. După acest tur, vom continua spre Tehuantepec, o călătorie de aprox. 5 ore. Cazare în Tehuantepec (1 noapte).

Ziua 7: Tehuantepec - Tuxtla Gutiérrez - Canionul Sumidero - San Cristobal de las Casas (mic dejun, prânz).

Mic dejun la hotel. Plecare dimineața devreme spre Tuxlta Gutierrez (aproximativ 5 ore de condus). Transfer la debarcader pentru un tur cu barca în Canionul Sumidero, una dintre cele mai spectaculoase frumuseți naturale din Mexic; o falie geologică ce datează de 36 de milioane de ani, cu pereți care se ridică la peste 1.000 de metri ca un burete calcaros. Cascade, peșteri și formațiuni stâncoase, printre care se remarcă "Chrismas Tree". Vom vizita Chiapa de Corzo, unde a fost fondată prima așezare spaniolă "Mudejar" (cunoscută acum sub numele de "La Pila"). Prânz la un restaurant local (băuturile nu sunt incluse). Transfer la San Cristobal de las Casas, unde se află locul de cazare (2 nopți).

Ziua 8: San Cristobal de las Casas - San Juan Chamula (mic dejun, prânz).

Mic dejun la hotel. Vom vizita comunitatea tzotziliană din San Juan Chamula, cunoscută pentru tradițiile și festivitățile sale. Vom participa la un ritual într-unul dintre cele mai misterioase temple din țară, în interiorul Chamulanilor. Vom vizita, de asemenea, Zinacatán, o altă comunitate tzotziliană importantă. După-amiază liberă în San Cristobal. Prânz (meniu cu 3 feluri de mâncare - fără băuturi). Cazare în San Cristobal.

Ziua 9: San Cristobal de las Casas - Agua Azul - Palenque (mic dejun la pachet, prânz).

Mic dejun la pachet. Vom vizita cascadele Agua Azul pentru a admira apele lor turcoaz, aici vom avea și posibilitatea de a înota. Vom continua apoi spre Palenque, unde se află unitatea noastră de cazare. Cină la hotel (meniu cu 3 feluri de mâncare - fără băuturi). Cazare în Palenque (1 noapte).

Ziua 10: Palenque - Campeche (mic dejun, prânz).

Mic dejun la hotel. Vizită la situl arheologic Palenque, înconjurat de junglă și unul dintre cele mai importante situri ale "lumii mayașe". Piramida Inscripțiilor este locul unde au fost găsite sarcofagul regelui Pakal și impresionantele sale pietre funerare sculptate. Vom vizita Templul Soarelui, Templul Crucii și Palatul. Pe măsură ce continuăm, vom avea o panoramă frumoasă a Golfului Mexic. Continuăm spre frumosul oraș cu ziduri din Campeche. Prânz la un restaurant local (băuturile nu sunt incluse). Cazare în Campeche (1 noapte).

Ziua 11: Campeche - Uxmal - Merida (mic dejun, cina).

Mic dejun la hotel. Plecare spre Uxmal, "orașul construit de trei ori", pentru a vizita Piramida Guesser, Cadrilaterul Călugărițelor, Palatul Guvernatorului și Curtea de Jocuri de Balon. Sosire în Merida, "orașul alb", cu vedere panoramică la bulevardul Montejo, monumentul Patriei, piața principală, catedrala și palatele guvernamentale. Cină la hotel (meniu cu 3 feluri de mâncare - fără băuturi). Cazare în Merida (1 noapte).

Ziua 12: Merida - Chichen Itza - Cancun/Playa del Carmen (mic dejun, prânz).

Ziua 13: Cancun/Playa del Carmen (All inclusive).

Ziua 14: Cancun/Playa del Carmen (All inclusive).

Ziua 15: Cancun/ Playa del Carmen (All inclusive).

Transfer la aeroport. Zbor de întoarcere.

Mexic - Galerie foto

Informații privind rezervarea


Data plecării:

29 octombrie-12.noiembrie.2023 (sosire în Europa pe 13.noiembrie).

În cazul achiziționării unui bilet individual: sosire în Ciudad de Mexico pe 29.octombrie.2023.

Data plecării: 12.noiembrie.2023

Prețul călătoriei: 3834 euro de persoană

Durata zborului 11:30

Întrucât locurile sunt limitate, vă puteți garanta sejurul prin plata avansului.

Avansul este de cel puțin 1000 Euro și se plătește la momentul rezervării.

Cel puțin 50% din excursie trebuie plătită cu 60 de zile înainte de plecare.

Restul sumei trebuie plătit cu 30 de zile înainte de plecare.

Prețul pachetului include:

  • 14 nopți de cazare în hoteluri de 4* de clasă locală
  • 11 mic dejunuri, 10 prânzuri, 1 cina conform itinerariului
  • All inclusive în Cancun/Playa del Carmen
  • Călătorie cu autocarul privat
  • Ghid turistic local autorizat
  • Bilete
  • Bacșișuri pentru portari, femei de serviciu în hoteluri

Prețul nu include:

  • Zboruri internaționale
  • Băuturi la prânz și cină (cu excepția Cancun)
  • Taxa de turism din Cancun, plătibilă la fața locului (aproximativ 3 USD/cameră/zi)
  • Mese în afara programului
  • Bacșișuri pentru șoferii de autobuz și ghizii locali (aprox.50 euro/Pers)

Politica de anulare

În cazul în care Călătorul anulează contractul pentru serviciul de călătorie (anulează pachetul de călătorie), în caz de anulare din orice motiv, cu până la 61 de zile înainte de plecare, Călătorului i se va rambursa suma plătită, la care se adaugă o deducere de 10% din gratuitate din costul total al pachetului de călătorie.

În cazul în care Călătorul anulează pachetul cu mai puțin de 60 de zile înainte de plecare, se vor aplica următoarele taxe ca penalizare asupra prețului total al pachetului:

  • 30 % în cazul unei anulări în termen de 60-41 de zile
  • 60 până la 31 de zile în cazul anulării în termen de 40 până la 31 de zile 40 %
  • 60 % în cazul anulării în termen de 30-16 zile
  • 30 până la 30 de zile pentru anulări în termen de 15 până la 9 zile 90% pentru anulări în termen de 15 până la 9 zile
  • Anulare în termen de 8 zile sau neprezentare 100%.

Agenția de turism nu va fi răspunzătoare pentru daune, pierderi, întârzieri, anulări, schimbări ale condițiilor meteorologice, forță majoră, greve, revolte, blocade sau evenimente similare. Pasagerul este responsabil pentru propriul bagaj pe toată durata călătoriei.

*prin plata avansului, se acceptă aceste condiții

Agenția de turism SKIMANIA, Oradea, România.

Informații utile


Vremea - îmbrăcăminte recomandată

Mexicul este o țară vastă, cu o climă variată.

Ce trebuie să aduceți: haine ușoare, haine mai călduroase, pelerină de ploaie, pantofi închiși, sandale, pălărie (mai ales pentru persoanele sensibile la soare), eșarfă, ochelari de soare, cremă de soare, rucsac mic pentru excursii de o zi, sticlă de apă.

Detalii importante

Apa de la robinet nu este potabilă!

Se recomandă să aduceți un convertor pentru rețeaua electrică (110V, cu o priză diferită de cea europeană).

Este util să luați mai multe lichide decât de obicei în Mexic, din cauza temperaturilor ridicate și a umidității.

Este important să aduceți orice medicament pe care îl luați acasă.

Prețuri, mâncare, cumpărături

Moneda oficială a Mexicului este PESO mexican (MXN). 1 euro = 20,26 pesos.

Visa și Mastercard sunt acceptate în majoritatea locurilor importante Adesea trebuie să plătiți cu 4-5 procente mai mult cu cardul de credit. Revolut funcționează de obicei.

Pentru cumpărăturile de zi cu zi, mai ieftin decât prețurile de aici.

Un prânz cu 2-3 feluri de mâncare într-un restaurant costă aproximativ 10 euro.

În piețe - este necesară negocierea, prețurile variază. Fructele locale sunt fantastice, ieftine, merită să încercați cât mai multe soiuri. Produse artizanale - ceea ce este veritabil are un preț mai mare.